Skip to main content

Naturen och havet är saker som verkligen kan få oss att känna oss levande. Där kan vi få ro, samla energi och skaka stressen av oss. Vyerna får oss att varva ner och njuta av stunden. Funderar du på vart du ska unna dig en härlig weekend? Då är ett hotell i skärgården ett bra alternativ. Här kommer några anledningar till varför. 

Vackert och rogivande

Vid havet kan du låta stressen rinna av dig och bara njuta av utsikten. Du kan känna dig mer närvarande och få tid till att sakta ner. Vardagen kan ofta bli rätt stressig och efter en lång jobbvecka kan det vara perfekt att komma iväg till ett fint hotell en stund och släppa måstena.

Roliga aktiviteter för en dejt, lite vänner eller hela familjen

I Stockholms skärgård finns det många olika aktiviteter som ni kan ägna er åt under er tid på ett hotell i skärgården. Ni kan bada i havet och basta, paddla kajak eller SUP-bräda, hyra mountainbikes eller hyra cyklar och upptäcka området. Vid havet och skogen finns det saker att göra oavsett årstid.

Var nära naturen

Upplev den vackra och unika skärgården genom mysiga promenader eller kanske en romantisk picknick. Under veckan hinner du kanske inte vara ute i naturen så mycket som du skulle önska eller må bra av, men under din hotellvistelse kan du enkelt ta dig ut för lite frisk luft och motion.

Ett exempel på ett hotell i skärgården är destinationen Vår Gård som ligger fint belägen vid vattnet i Saltsjöbaden. Där kan ni njuta av snyggt inredda hotellrum, stilfulla utrymmen, härliga aktiviteter och riktigt god mat av hög kvalitet.

Välj ett hotell i skärgården för er nästa weekend

En hotellvistelse vid havet är ibland just precis det man behöver. Där kan ni komma till ro och få en upplevelse att minnas.